1. Муқаррароти умумӣ

Настоящая политика обработки персональных данных составлена в соответствии с требованиями Федерального закона от 27.07.2006. №152-ФЗ «О персональных данных» и определяет порядок обработки персональных данных и меры по обеспечению безопасности персональных данных ООО «ТРИСКИРАН» (далее – Оператор).

  1. Фаъолияти оператор ҳамчун мақсад ва вазифаи асосии худ барои иҷрои фаъолияти худ риоя кардани ҳуқуқ ва озодиҳои инсон ва шаҳрванд дар коркарди маълумоти шахсии ӯ, аз ҷумла ҳифзи ҳуқуқи махфият, сирри шахсӣ ва оилавӣ мебошад.
  2. Настоящая политика Оператора в отношении обработки персональных данных (далее – Политика) применяется ко всей информации, которую Оператор может получить о посетителях веб-сайта https://triskirun.ru.

2. Основные понятия, используемые в Политике

  1. Коркарди автоматикии маълумоти шахсӣ - коркарди маълумоти шахсӣ тавассути воситаҳои компютерӣ;
  2. Бастаи маълумотҳои шахсӣ - бекоркунии муваққатии коркарди маълумоти шахсӣ (ба истиснои мавридҳое, ки ҳангоми коркарди маълумоти шахсӣ зарур аст);
  3. Веб-сайт – совокупность графических и информационных материалов, а также программ для ЭВМ и баз данных, обеспечивающих их доступность в сети интернет по сетевому адресу https://triskirun.ru;
  4. Системаи иттилоотии маълумоти шахсӣ - маҷмӯи маълумоти шахсӣ дар пойгоҳи додаҳо ва таъмини коркарди онҳо бо технологияи иттилоотӣ ва воситаҳои техникӣ;
  5. Шартдиҳии иттилооти шахсӣ амалест, ки дар натиҷаи он маълумоти беасоси иттилооти шахсӣ ба як истифодабарандаи мушаххас ё дигар мавзӯи инфиродӣ муайян карда намешавад;
  6. Коркарди маълумоти шахсӣ - іама гуна амалиёт (ҷарроҳӣ) ё маҷмӯи амалҳои (амалиёти) бо истифодаи таҷҳизоти автоматикунонии ё бе истифодаи чунин воситаҳои бо маълумоти шахсӣ, аз ҷумла ҷамъоварӣ, сабт, андўхт, нигоҳдорӣ, шарњу (навсозӣ, тағйир), истихроҷ иҷро истифода, интиқол (паҳн, таъмин намудани дастрасии), depersonalization, бастани, ҳазф, нобуд кардани маълумоти шахсӣ;
  7. Оператор - мақоми давлатӣ, як коммуналї, шахси ҳуқуқӣ ва ё воқеӣ, танҳо ё якҷоя бо дигарон, ташкил ва (ё) гузаронидани коркарди маълумоти шахсӣ, инчунин муайян намудани маќсади коркарди маълумоти шахсӣ, таркиби маълумоти шахсие, коркард шавад, ки амалҳои (амалиёти) нисбат ба бо маълумоти шахсӣ;
  8. Персональные данные – любая информация, относящаяся прямо или косвенно к определенному или определяемому Пользователю веб-сайта https://triskirun.ru;
  9. Пользователь – любой посетитель веб-сайта https://triskirun.ru;
  10. Таъмин намудани маълумотҳои шахсӣ - амалҳое, ки ба ошкор кардани маълумоти шахсӣ ба шахси мушаххас ё доираҳои муайян равона шудаанд;
  11. Тақсими маълумоти шахсӣ - кирдоре, ки мақсад аз ифшои маълумоти шахсӣ ба шумораи абад шахсони (маълумоти шахсӣ) ва ё ба шинос маълумоти шахсии љамъият, аз љумла ошкор намудани маълумоти шахсӣ дар ВАО, љойгиркунї дар шабакаҳои иттилоотӣ ва телекоммуникатсионӣ ё таъмини дастрасӣ ба маълумоти шахсӣ дар ҳама гуна роҳи дигар;
  12. Интиқоли сарҳадии маълумоти шахсӣ - интиқол додани маълумоти шахсӣ ба ҳудуди давлати хориҷӣ ба мақоми давлати хориҷӣ, ба шахси ҳуқуқии хориҷӣ ё хориҷӣ;
  13. Нобудкунии маълумоти шахсӣ - њама гуна амале, ки боиси ба маълумоти шахсӣ аст бебозгашт бо натавонистани барқарорсозии минбаъдаи мазмуни маълумоти шахсӣ дар системаҳои иттилоотии маълумоти шахсӣ ва (ё) дар натиїаи он ВАО сабт шудаанд, маълумоти шахсӣ ба ҳалокат ҳалок кардем.

3. Корбар метавонад маълумоти шахсии зеринро истифода кунад

  1. Ном, ном, падари ном;
  2. Суроғаи электронӣ;
  3. Сол, моҳ, санаи ва ҷойи таваллуд;
  4. Суратҳо;
  5. Инчунин дар сомонаи аст, љамъоварї ва коркарди беном маълумот дар бораи меҳмонон (аз ҷумла файлҳои «кукиҳо») бо кӯмаки хадамоти омори Интернет (Яндекс ва Google Analytics андозагирии ва дигарон) нест.
  6. Маълумотҳои дар боло овардашуда дар матн ҷамъбаст шудаанд. Сиёсати мазкур аз ҷониби консепсияи умумии маълумоти шахсӣ муттаҳид карда мешаванд.

4. Мақсадҳои коркарди маълумоти шахсӣ

  1. Цель обработки персональных данных Пользователя — Маълумотро ба воситаи фиристодани паёмҳои электронӣ; Таъмини дастрасӣ ба истифодабаранда барои хидматҳо, иттилоот ва / ё маводи дар вебсайт мавҷудбуда.
  2. Также Оператор имеет право направлять Пользователю уведомления о новых продуктах и услугах, специальных предложениях и различных событиях. Пользователь всегда может отказаться от получения информационных сообщений, направив Оператору письмо на адрес электронной почты contact@triskirun.ru с пометкой «Отказ от уведомлениях о новых продуктах и услугах и специальных предложениях».
  3. Истифодаи маълумоти шахсии истифодабаранда тавассути хидматҳои омори интернетӣ ҷамъоварӣ мекунад, барои ҷамъоварии иттилоот дар бораи амалҳои истифодабарандагон дар сомона, беҳтар намудани сифати сайт ва мундариҷаи он хидмат мекунад.

5. Асосҳои ҳуқуқии коркарди маълумоти шахсӣ

  1. Оператор обрабатывает персональные данные Пользователя только в случае их заполнения и/или отправки Пользователем самостоятельно через специальные формы, расположенные на сайте https://triskirun.ru. Бо пур кардани варақаҳои мувофиқ ва / ё маълумоти шахсии худро ба Оператор фиристодан, Истифодабаранда бо ин сиёсат розӣ аст.
  2. Раванди операторӣ дар бораи User истифода мешавад, агар ин дар танзимоти браузери истифодабаранда иҷозат дода шавад (захираи кукиҳо ва истифодаи технологияҳои JavaScript имконнопазир аст).

6. Тартиби ҷамъоварӣ, нигоҳдорӣ, интиқол ва дигар намуди коркарди маълумоти шахсӣ

Амнияти иттилооти шахсӣ, ки аз ҷониби Оператор коркард шудааст, тавассути татбиқи тадбирҳои ҳуқуқӣ, ташкилӣ ва техникӣ, ки ба риояи талаботи қонунгузории ҷорӣ дар соҳаи ҳифзи маълумоти шахсӣ зарур аст, кафолат дода мешавад.

  1. Оператор бехатарии маълумоти шахсиро кафолат медиҳад ва ҳамаи чораҳои имконпазирро, ки дастрасӣ ба маълумоти шахсии шахсони беиҷозатро маҳдуд мекунанд, мегирад.
  2. Маълумоти шахсии истифодабаранда ҳеҷ гоҳ дар ягон ҳолат ба шахсони сеюм, ба истиснои ҳолатҳои марбут ба татбиқи қонунгузории ҷорӣ интиқол дода намешавад.
  3. В случае выявления неточностей в персональных данных, Пользователь может актуализировать их самостоятельно, путем направления Оператору уведомление на адрес электронной почты Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Актуализация персональных данных».
  4. Срок обработки персональных данных является неограниченным. Пользователь может в любой момент отозвать свое согласие на обработку персональных данных, направив Оператору уведомление посредством электронной почты на электронный адрес Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Отзыв согласия на обработку персональных данных».

7. Интиқоли сарҳадии маълумоти шахсӣ

  1. Корбар, ки то оғози интиқол додани маълумоти шахсӣ бояд ҳатман таъмин гардад, ки давлати хориҷӣ, ки интиқоли иттилооти шахсиро барои ҳифзи боэътимоди ҳуқуқи субъектҳои маълумоти шахсӣ таъмин мекунад, таъмин карда мешавад.
  2. Интиқоли фаромарзии маълумоти шахсӣ ба кишварҳои хориҷӣ, ки ба талаботи дар боло ҷавобгӯ нест, мумкин аст, танҳо агар як розигии хаттии субъекти маълумоти шахсӣ дар бораи интиқоли фаромарзии маълумоти шахсӣ ва / ё иїрои шартнома, гурӯҳе аст, ки мавзўи маълумоти шахсӣ вуҷуд дорад анҷом дода мешавад.

8. Муқаррароти хотимавӣ

  1. Пользователь может получить любые разъяснения по интересующим вопросам, касающимся обработки его персональных данных, обратившись к Оператору с помощью электронной почты contact@triskirun.ru.
  2. Ин ҳуҷҷат ҳар гуна тағйиротро дар соҳаи коркарди маълумоти шахсӣ аз ҷониби Оператор инъикос мекунад. Сиёсати мазкур барои муддати тӯлонӣ эътибор дорад, то он даме, ки нусхаи нав иваз карда шавад.
  3. Актуальная версия Политики в свободном доступе расположена в сети Интернет по адресу https://triskirun.ru/policy/.